MotorFotoShoot

De gemaakte foto's kunt u op deze website beoordelen in het voor u aangemaakte fotoalbum. U zoekt zelf de beste drie foto's per persoon uit, die wij u in het grootste formaat (geschikt voor een afdruk van minimaal 30x45 cm) toesturen.
De overige foto's krijgt u in een kleiner formaat geleverd.
De foto's worden digitaal geleverd. U kunt hier zelf een afdruk van laten maken. Indien gewenst kunnen wij ook afdrukken, eventueel op canvas, voor u verzorgen.

De door u gekozen plaats(en), waar de foto's gemaakt gaan worden, moet(en) wel voldoen aan een aantal eisen (ter plekke ter beoordeling door de fotograaf), zoals:

  • Er moet een veilige standplaats zijn voor de fotograaf.
  • Het overige verkeer mag geen hinder ondervinden of in gevaar worden gebracht.
  • De plek moet de gelegenheid bieden om mooie foto's te maken. Denk bijv. aan achtergrond, genoeg licht (niet te veel schaduw door bomen), etc.

Een MotorFotoShoot voor (maximaal) 3 personen kost nu € 69,00 (tijdelijke actieprijs i.p.v. normaal € 78,00), excl. reiskosten (€ 0,25 per km). Extra personen betalen € 15,00 per persoon. Een duopassagier telt niet mee voor het aantal personen, echter maken twee personen afwisselend gebruik van dezelfde motor als bestuurder, dan telt dat voor twee personen.
Wilt u meer dan drie foto's per persoon in groot formaat ontvangen, dan betaalt u daarvoor een toeslag (€ 2,50 per extra foto).
Afdrukken (op canvas) verzorgen wij graag voor u. Wij bestellen de gewenste afdruk voor u bij een afdrukcentrale. Daarnaast ontvangt u de bestelde foto's ook digitaal in het grootste formaat. De kosten van de afdrukcentrale worden aan u doorberekend.


De fotograaf van MotorFoto.nl kan naar u toe komen, maar u kunt natuurlijk ook naar de fotograaf komen (Noord-West Veluwe) om hier foto's te maken en zo te besparen op de te betalen reiskosten. In dit laatste geval maakt u gelijk een leuke toertocht.

Een MotorFotoShoot is mogelijk van maandag t/m zaterdag en neemt al snel zo'n twee tot drie uur in beslag, e.e.a. afhankelijk van uw wensen. Door de week heeft echter de voorkeur, omdat fotogenieke plaatsen vaak ook toeristsch aantrekkelijke plaatsen zijn en het daar door de week veel minder druk is. Er zijn dan betere mogelijkheden voor foto's zonder storende elementen in de achtergrond.

Voor meer informatie, neem contact met ons op via ons contactformulier

PS: De genoemde prijzen gelden voor niet commerciële (privé of bijv. motorclub) of klein zakelijke fotoshoots (kleinbedrijf). Fotoshoots voor professioneel gebruik: prijzen in overleg.